Cautare

909 de rezultate pentru "stiri radauti" (3.70 secunde)
FARCAS) Asa cum anuntau agentiile de stiri, la mijlocul lunii ianuarie 2017, Agentia Centrala de Informatii din SUA (CIA) a publicat online aproximativ 930.000 de fisiere declasificate, continand aproximativ 13 milioane de pagini de documente declasificate.
Si-a petrecut tineretea in birouri, in fum de tigara, in zumzetul infernal al telefoanelor, in galagia si stresul caracteristic redactiilor, unde se putea schimba ceva de la un moment la altul, unde veneau stiri bomba cand te asteptai mai putin, unde mancai pe genunchi si ajungeai acasa adesea numai sa dormi si s-o iei apoi de la capat.
au plantat pe una in poarta Palatului Elisabeta sa transmita ultimele stiri din Elvetia ! Bun inteles, la casa fostului rege din Elvetia nu se intampla nimic, fostul monarh se odihneste in frigiderul morgii de cativa ani.
La un moment dat, chiar si ziarul Wall Street Journal si alte cateva agentii de stiri anuntau ca unele vedete rock au participat la video-conferinte cu militari de rang inalt si cu contractori din domeniul apararii;
Aceasta Comisie va functiona la etajul XI al TVR, in biroul in care se aflau membrii CFSN care avizau, uneori, personal aceste stiri.
Dupa cum a scria revista Der Spiegel, rapoartele care veneau din China, Danemarca, Germania, Iran, Italia, ori Suedia erau rezultatul unei zvonistici transatlantice, cu sursa intr-o America mereu avida de stiri iesite din comun.
Plasand un articol despre observarea unui OZN in apropiere de München, alaturi de stiri despre exercitiile armatei aliate din Saxonia Inferioara si despre infiintarea in Bochum a unei noi versiuni a organizatiei veteranilor de razboi, ziarul Neues Deutschland lega subconstient fenomenul farfuriilor zburatoare de militarismul reactionar.
Informatiile au fost furnizate agentiilor de stiri pe 9 noiembrie 1990. Acest incident ne reaminteste ca, un martor, chiar si un profesionist instruit, nu poate estima corect distanta la un obiect necunoscut, ca sa nu mai vorbim de niste puncte luminoase, noaptea.
- Muzeul Blue Penny dedicat istoriei si artei din Mauritius. (Sursa: stiri.tvr.ro)
Apare din cand in cand la stiri, atat cat sa nu-i uite olandezii numele. Intr-un fel e normal, atentia olandezilor este limitata, asa incat ea este indreptata catre vecini sau peste ocean.
Comunicate peste comunicate, stiri bombastice, vizite ministeriale de lucru anunta despre zecile de miliarde de lei investite pentru dotarea plajelor si confortul turistilor.
Urmeaza foarte multe pagini de internet cu stiri cuprinzind declaratii ale deputatului galatean. Fie ca este vorba despre ziare locale sau nationale, ori despre posturi de radio cu acoperire nationala si transmisii internationale, numele lui Bogdan Ciuca apare destul de des.
De asemenea apar diverse site-uri pline de stiri din vremea cind Dan Nica ocupa functia de ministru al Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, dar si unele care cuprind declaratii si informatii recente.
Este vorba despre site-ul oficial al Camerei Deputatilor, de cel al PD, intr-un raport al Institutului de Politici Publice, in care ii este analizata activitatea de deputat, de mai multe site-uri de stiri, deputatul fiind prezent intr-un eveniment legat de soferul sau care, incalcind legea, si-a sunat imediat seful pentru a interveni in apararea sa, precum si intr-o stire legata de faptul ca tine municipiul Tecuci sub un nor de fum.
Pe de alta parte, agentia japoneza de stiri Kyodo a precizat, citand surse apropiate relatiei SUA-Japonia, ca Washingtonul s-a oferit sa furnizeze Japoniei cu pana la 80 de rachete Patriot mai mult, ca urmare a testelor nord-coreene.
O sursa diplomatica europeana, citata de agentia franceza de stiri, a declarat ca "Bruxellesul va aproba aderarea pentru 2007, dar cu cateva rezerve".
Mai mult, se pare ca Voiculescu a cazut in propria capcana, sute de mesaje postate ieri pe site-urile televiziunilor de stiri injurandu-l cu spor pentru apelul sau la morala.
Alegerile anticipate au ajuns din nou capul de afis al buletinelor de stiri. Asta dupa ce presedintele Traian Basescu a spus ca, din punctul sau de vedere, anticipatele sint cea mai buna solutie pentru Romania.
Unii dintre deputati si senatori au pozat chiar in prezentatori de stiri la televiziunea turca sau au mimat o confruntare politica, intr-unul dintre studiouri, lucruri pe care nu le pot face, fara a fi ridiculizati, in televiziunile din Romania.
Cele mai dese intrebari adresate ghizilor se refereau la locurile unde mananca alesii sau chiar la cele in care fac baie, aluzie la celebra piscina a Parlamentului, despre care au auzit la stiri.
google-analytics.com